مجموعه دیبافت شما را به خرید بهترین محصولات پارچه تریکو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

عرضه انواع پارچه بنگال کش برای خرید عمده

آنچه در این مقاله می خوانید...

● معرفی و مشخصات انواع پارچه بنگال کش● انواع پارچه بنگال کش در طرح و رنگ بالا● قیمت پارچه بنگال کش برای خریده عمده● آیا میتوان با پارچه بنگال کش شلوار دوخت؟● فروش انبوه پارچه بنگال کش بصورت عمده
عرضه انواع پارچه بنگال کش

پارچه بنگال با استفاده از مواد اولیه مختلف تولید میگردد که نوع نخ و عملیات تکمیل در آن متفاوت است. از بهترین انواع پارچه بنگال میتوان به پارچه بنگال کش اشاره کرد که جنسش از پنبه یا کتان است، اما در حال حاضر در بازار کشور با توجه به قیمت‌ های پایین و استحکام زیاد، از نخ اسپان به عنوان جایگزینی برای پنبه استفاده میشود. بنگال کش از جمله پارچه هایی به شمار میرود که برای دوخت انواع شلوار زنانه از آن استفاده میکنند. در واقع این نوع از پارچه دارای مدل ‌های متنوعی است که تولیدی‌ ها آن را به کار میگیرند. همان گونه که میدانید تولیدی های دوخت شلوار با تنوع پارچه های ویژه شلوار زنانه آشنایی دارند؛ بنابراین آن دسته از پارچه ‌هایی را انتخاب میکنند که دارای کشسایی مناسبی جهت استفاده برای شلوارهای زنانه باشد. در حقیقت بیشترین کاربردی که پارچه بنگال کش دارد برای شلوار است که معمولاً با عرض ۱۲۰ سانتی متر به منظور دوخت شلوار تولید میشود.

پارچه بنگال کش

کارخانه‌ های تولید پارچه بنگال کش همواره در تلاش هستند تا بتوانند پارچه هایی را با کیفیت عالی به بازار عرضه کنند. بنابراین عرضه انواع پارچه بنگال کش از سوی کارخانجات صورت میگیرد و سپس به دست عمده فروشان میرسد، در نهایت تولیدی ‌ها به منظور تولید انواع لباس به ویژه شلوار این نوع پارچه را مورد استفاده قرار میدهند. از این رو شما میتوانید برای خرید عمده پارچه های متنوع بنگال کش به کارخانه‌ ها یا عمده فروشان بازار اقدامات لازم را انجام دهید. زمانی که شما برای خرید پارچه بنگال کش به عمده فروشان سر میزنید با انواع پارچه رو به رو میشوید و همچنین ضخامت ‌های گوناگون این پارچه را مشاهده میکنید. بد نیست بدانید که هر کیلو پارچه بنگال دارای سه متر است.

● معرفی و مشخصات انواع پارچه بنگال کش

پارچه بنگال کش دارای آج است و وجه تسمیه آن به کشور بنگال میرسد. این نوع پارچه با استفاده از پشم، الیاف مصنوعی یا ابریشم تولید میگردد که در حال حاضر به شکل طرح دار و ساده جهت استفاده برای شلوار و مانتو از سوی تولیدی ‌ها مورد استفاده قرار میگیرد.
پارچه های بنگال کش در تولید انواع لباس ‌های زنانه فروش بیشتری داشته، در نتیجه از نظر رنگ بندی نیز دارای تنوع و زیبایی ‌هایی است.

پارچه بنگال کش زنانه
بهتر است بدانید پارچه بنگال کش به خاطر خاصیت کاغذی بودن و میزان کشسانی زیاد موجب شده تا طراحان مانتو از آن زیاد استفاده کنند و به منظور تولید مانتو های مجلسی و بهاره، این نوع پارچه را در راستای کار خویش قرار داده ‌اند. رنگ مشکی این نوع از پارچه، طرفداران زیادی دارد که اکثر تولید کنندگان را مجاب کرده تا در فصول مختلف از این نوع پارچه جهت تولید انواع لباس استفاده کنند. شاید شما هم بدانید که پارچه بنگال دارای انواع مختلفی است که از جمله آن میتوان موارد زیر را عنوان کرد:
– پارچه کتان بنگال حصیری و بنگال کش: از مهم ‌ترین ویژگی ‌های مربوط به این نوع از پارچه میتوان به آجدار بودن آن اشاره نمود. در این نوع از پارچه الیاف طبیعی مورد استفاده قرار گرفته و بر اساس تن خوری جذاب و دیدنی پارچه بنگال کش در دوختن انواع متنوع مانتو های زنانه و دخترانه کاربرد دارد. پارچه بنگال حصیری از انواع پارچه های کتان به حساب میآید که دارای مدل ‌های گوناگون بوده و به مواردی همچون نوع بافت پارچه، جنس، طرح و غیره ارتباط دارد.

پارچه کتان بنگال حصیری
– پارچه بنگالین غواصی: در واقع این نوع از پارچه دارای کشسانی بالایی بوده و با توجه به اینکه این پارچه وارداتی است امکان دارد قیمت ‌های متفاوتی داشته باشد و به هنگام وارد شدن به عمده فروشی ‌ها، ممکن است شما با قیمت ‌های مختلفی رو به رو شوید. در حال حاضر پارچه های غواصی از رنگ ‌های زیبا و گوناگونی همچون سورمه‌ای، مشکی، قرمز، یشمی، سفید و غیره برخوردار است. شما بر اساس سلیقه و علاقه خویش میتوانید هر رنگی را که مد نظرتان است خریداری نموده و آن را مورد استفاده قرار دهید.

● انواع پارچه بنگال کش در طرح و رنگ بالا

به طور کلی پارچه بنگال کش بر اساس طرح و رنگ ‌هایی که دارد به انواع گوناگونی تقسیم میکنند، به عنوان مثال ما چندین نوع پارچه بنگال را برای شما آورده ‌ایم:
– پارچه بنگال کش شلواری: در حقیقت از جمله بهترین پارچه هایی که معمولاً از سوی تولیدی ‌ها برای دوخت شلوار استفاده میشود، پارچه بنگالین است. بهتر است بدانید یکی از پارچه های شلواری محبوب و پرطرفدار پارچه بنگالین است که در عرض ۱۲۰ سانتی متر به منظور تولید شلوار مورد استفاده قرار میگیرد. امکان دارد شما هم این موضوع را بدانید که تولید و عرضه پارچه بنگال در عرض ۱۲۰ سانتی متر جهت دوخت شلوار زیبا و مناسب به نظر میآید.
– پارچه بنگالین مانتویی: امروزه یکی از مهم ‌ترین عواملی که باعث شده عمده فروش‌ ها به سمت خرید پارچه بنگالین برود، درخواست زیاد مشتریان برای خرید پارچه بنگالین جهت دوخت مانتو است. مهم‌ترین ویژگی که پارچه بنگالین مانتویی دارد، ایدئل بودن آن است که همین ویژگی باعث شده تا طرفداران زیادی را برای دوخت مانتو به سمت خود جذب نماید. توجه داشته باشید که این نوع از پارچه دارای رنگ های زیبا و گوناگونی است که شما قادر هستید پس از مشاهده تنوع رنگ و طرح این پارچه یکی از آنها را انتخاب کنید.

پارچه بنگال کتان حصیری
– پارچه کتان بنگال حصیری و بنگال کش: این نوع از پارچه دارای ویژگی مهمی چون آجدار بودن است و در بافت آن از الیاف طبیعی استفاده کرده ‌اند. بر اساس تن خور زیبایی که این پارچه دارد معمولاً جهت دوخت انواع مانتو های زنانه و دخترانه مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع از پارچه جزء مدل ‌های کتاب حساب میآید که با برخی از عواملی همانند نوع بافت پارچه، جنس، طرح و غیره ارتباط مستقیم دارد.

– پارچه بنگالین غواصی: در رابطه با ویژگی ‌های مخصوص این نوع از پارچه میتوانیم بگوییم که دارای کشسانی بالایی بوده و عمدتاً به دلیل اینکه این نوع از پارچه از سایر کشورها وارد میشود، امکان دارد شما به هنگام خرید با قیمت ‌های متنوع این نوع پارچه رو به رو شوید؛ اما رنگ بندی پارچه های غواصی متفاوت است، طوری که شما بر اساس سلیقه خود میتوانید هر رنگی که دوست دارید انتخاب کرده و آن را مورد استفاده قرار دهید.

● قیمت پارچه بنگال کش برای خریده عمده

به منظور اینکه شما بتوانید انواع پارچه بنگالین را با قیمت مناسب خریداری نمایید، بایستی به شکل مستقیم و از انواع کارخانجات تولیدی این کار را انجام دهید. دقت داشته باشید تا وقتی که شما بتوانید این گونه از پارچه‌ ها را بدون هیچ واسطه ‌ای از کارخانجات خریداری نمایید، در واقع خرید شما با هزینه مناسب و به صرفه انجام میشود. پس از اینکه به کارخانه‌ های گوناگون سر زدید متوجه تفاوت در قیمت و کیفیت خواهید شد؛ در نتیجه در اینجا باید شما کیفیت و قیمت را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهید و پس از یک تصمیم گیری به خرید کلی بپردازید.
در واقع بنگال کش در شمار پارچه های تریکویی قرار دارد که در حال حاضر این نوع از پارچه ها حتی به صورت کیلویی نیز در بازار عرضه میگردد و افراد زیادی میتوانند این نوع از پارچه را خریداری کنند. زمانی که شما به قصد خرید عمده پارچه بنگال کش به بازار و کارخانجات میروید با انواع ضخامت‌ های این نوع پارچه رو به رو میشوید. هر کیلو پارچه بنگال تقریباً سه متر است. جهت خرید عمده پارچه بنگال کش با قیمت مناسب و کیفیت زیاد قادر هستید به سراغ کارخانه ‌های تولیدی پارچه بروید و در آنجا هم با تنوع رنگ بندی و طرح آشنا شوید و هم قیمت پارچه ها به دستتان بیاید.
قیمت پارچه بنگال کش به طور معمول برای آن دسته از افرادی که به صورت به شکل موج بافی سفارش قبول کنند، به شدت کاهش پیدا خواهد کرد. به طور کلی قیمت ‌های پارچه های بنگال کش همچون پارچه های دیگر، به الیاف تشکیل دهنده پارچه بستگی دارد.
کارخانجات زیادی عمدتاً به منظور جذب مشتریان از مواد اولیه مرغوب با جنس ‌هایی همچون پنبه، ابریشم، پشم، الیاف مصنوعی و غیره به تولید پارچه بنگال کش میپردازند و هرچه هزینه مناسب ‌تر و کیفیت نیز بیشتر باشد، بازار رقابتی میان تولید کنندگان نیز داغتر خواهد بود.

● آیا میتوان با پارچه بنگال کش شلوار دوخت؟

یکی از سوالاتی که این روزها در ذهن افراد زیادی تداعی میگردد، این است که آیا میتوان با پارچه بنگال کش شلوار دوخت؟ در پاسخ به شما میتوانیم بگوییم که بنگال کش یکی از انواع پارچه هایی است که دارای انواع متعدد و گوناگون است که این مدل ‌های متنوع از سوی تولیدی‌ ها خریداری شده و عمده کاربردی که دارد جهت دوخت شلوار به ویژه شلوار زنانه و مانتو است.
به طور کلی تولیدی ‌هایی که قصد دوخت شلوار زنانه را دارند تا حد زیادی با این نوع از پارچه‌ ها مخصوص شلوار آشنایی دارند. در نظر داشته باشید پارچه هایی که برای دوخت شلوار زنانه انتخاب میشوند، باید دارای کشسایی زیادی باشند؛ در نتیجه پارچه بنگال کش این ویژگی را داراست، به همین دلیل این نوع از پارچه در مقایسه با سایر پارچه های موجود در بازار توانسته محبوبیت خاصی پیدا کند.

پارچه بنگال کش برای شلوار
همان گونه که پیش از این بیان شد، مصرف عمده پارچه های بنگال کش برای دوخت شلوارهای زیبا، اسپرت و جذاب زنانه و دخترانه است، اما در حال حاضر با توسعه انواع مدهای مربوط به شلوار اسلش برای دوخت شلوار اسلش مردانه و بچگانه از این نوع پارچه استفاده شده است.
شایان ذکر است که بدانید بنگال کش مخصوص پارچه های شلواری معمولاً با عرض ۱۲۰ سانتی متر مورد استفاده قرار میگیرد و گاهی به صورت کیلویی به فروش میرسد که هر کیلو برابر است با ۳ متر پارچه بنگال کش. گفتنی است که کارخانه پارچه بنگال کش به منظور تولید این نوع از پارچه ها برای استفاده در تولیدی‌ ها جهت طراحی شلوار از الیاف متفاوت و متنوعی استفاده میکنند؛ به عنوان مثال بنگال کش از ترکیب لاکرا و پنبه یا لاکرا و اسپان تهیه میگردد و با توجه به خاصیت هر یک از آنها قیمت متفاوتی برای آنان در نظر گرفته شده است.

● فروش انبوه پارچه بنگال کش بصورت عمده

انواع پارچه های بنگال کش اعم از شلواری، مانتویی، کتان و غیره با قیمت‌ های عمده در کارخانجات تولید کننده و مراکز مختلف به فروش میرسد. همانگونه که میدانید مهم‌ ترین مسئله‌ ای که برای افراد مصرف کننده این نوع پارچه ‌ها وجود دارد، کیفیت هزینه و تنوع رنگ ‌ها است. انواع پارچه های بنگال کش به منظور دوخت شلوار، مانتو و غیره مناسب به نظر میآید؛ از همین رو توانسته از هر قشری در میان عموم، طرفدارانی را به سمت خود جذب کند؛ بنابراین قیمت فروش این نوع از پارچه ‌ها در مراکز توزیع عمده برای خریداران و مشتریان هزینه کمتری را به دنبال دارد. مدل ‌های دیگری از پارچه های بنگال کش وجود دارد که افزون بر کاربرد آنها جهت تهیه انواع لباس ‌های زنانه دارای قیمت مناسبی نیز است.

فروش عمده پارچه بنگال
شما خیلی راحت میتوانید سفارشات عمده خود را به صورت کاملاً مستقیم انجام دهید و توجه داشته باشید که پارچه های بنگال کش یکی از پرفروش‌ ترین محصولات در پارچه ها و پوشاک زنانه به حساب میآید که افراد زیادی به ویژه بانوان به منظور دوخت مانتو و شلوار از این نوع پارچه استفاده میکنند. اگر میخواهید بدانید که بهترین انواع پارچه های بنگال کش چه نوع هستند، در پاسخ به شما باید بگوییم که بهترین نوع پارچه بنگال کش باید از نظر استحکام و بافت، کیفیت خوبی را دارا باشد و همچنین بر اساس سلایق متعدد با رنگ بندی و طرح ‌های مختلف در بازار عرضه شوند. در صورتی که شما میخواهید پارچه های بنگال کش را با قیمت ارزان و مناسب خریداری کنید، بایستی پیش از همه به سراغ عمده فروشان دست اول و سایر تولید کنندگان بروید؛ از این رو قادر خواهید بود تا با قیمتی مقرون به صرفه‌تر، پارچه مورد نظر را خریداری نمایید.

مهندس مهدی خسروانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه دیبافت شما را به خرید بهترین محصولات پارچه تریکو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید