قیمت پارچه تریکو برای شورت ضد حساسیت

تریکو مناسب ترین پارچه برای تولید شورت ضد حساسیت می باشد که قیمت مناسبی هم دارد، شورت اصلی ترین لباس برای تمامی افراد است بخاطر اهمیتی که دارد در تمامی فصل های سال مورد استفاده قرار می گیرد، و احساس راحتی در آن مورد توجه است.

وقتی اسم پارچه تریکو می آید تصور اکثر مردم بر این است که این محصولات دارای طراحی ساده می باشند، در واقعیت برای دوخت یک شورت با کیفیت باید از یک بافته مناسب و با کیفیت استفاده کرد.

در این سایت ما می خواهیم از ابتدا در مورد کیفیت و پارچه های تریکو مخصوص شورت با جنس ضد حساسیت بپردازیم و سپس در مورد بهترین پارچه های شورت زنانه و مردانه پیشنهاداتی داریم.

یک پارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد.

در حال حاضر انواع مختلفی از پارچه تریکو در بازار عرضه می شود، که در مورد یکی از پر فروش نوع این پارچه در زمینه تولید شورت می پردازیم.

پارچه تریکو ضد حساسیت یکی از بهترین گونه های پارچه برای دوخت شورت می باشند، الیاف تریکو دارای انعطاف خوبی می باشد و گاهی اوقات پارچه تریکو دارای قیمت مناسبی برای تولید لباس زیراست.

پارچه های تریکو به دلیل بافت خود دارای حالت کشسانی می باشد و کاربرد فراوانی دارد که در صنعت لباس مورد استفاده قرار می گیرد مانند تولید انواع شورت، سوتین، تیشرت مناسب اند و بسیار نرم و سبک هستند و برای لباس های خانگی بسیار مناسب اند، حتی از این پارچه ها در تولید تاپ و شلوارک و ست لباس های خانگی می توان به کار برد که با رنگ های مختلف می توان به لباس های خانگی خود هم تنوع بدهیم.

 

در بازار پارچه های موجود از جنس ضد حساسیت برای تولید شورت دارای قیمت های ثابت به دلیل رقابتی بودن ندارد و ثبات آن متغیر است ولی شما می توانید این پارچه را با قیمت پایین تر از دیگر برند ها به صورت عمده از شرکت دیبا بافت نگار سفارش دهید و در کوتاه ترین زمان ممکن آن را تحویل بگیرید.

 

پارچه تریکو شورت

پارچه تریکو یکی از بهترین نوع بافته برای تهیه شورت است، پارچه های تریکو مورد استفاده در دوخت شورت برای همه ی فصل ها کاربرد دارد.

از پارچه تریکو برای دوخت انواع تیشرت ها در ابعاد مختلف هم بکار می رود، شرکت دیبا بافت نگار با بکار گیری پارچه ها و استفاده از جدید ترین و بروز ترین ماشین آلات صنعتی در بافندگی و رنگرزی پارچه توانسته در بین دیگر رقبای خود با درجه کیفی بالا شناخته شود.

این مجموعه تمام تولیدات خود را با قیمت درب کارخانه محاسبه کرده و با قیمت پایین به بازار برای فروش عرضه می کند، شما در صورت مشاهده محصولات بیشتر شرکت می توانید به سایت مراجعه کنید.

 

پارچه تریکو ضد حساسیت

پارچه های تریکو در ساختار خود از الیاف مصنوعی تولید می شود، این پارچه ها که بیشتر برای تهیه لباس های زیر با قابلیت ضد حساسیت و همینطور برای انواع تیشرت که براحتی شستشو می شوند و در زمان کوتاهی خشک می شوند به همین دلیل است که برای تولید شورت از این پارچه بکار می برند.

پارچه تریکو را می توان همان پارچه نخی دانست که برای دوخت شورت استفاده می شود.

در دوخت بیشتر شورت های ضد حساسیت از پارچه تریکو با بافت نخی استفاده می شود البته باید گفت که در بافت تریکو مقدار کمی الیاف مصنوعی هم بکار می رود، تریکو یکی از پارچه های پر مصرف برای تولید شورت می باشد.

پارچه های مخصوص شورت از جنس تریکو با الیاف پنبه، پلی استر، ملانژ و دیگر الیاف که هر کدام مزایای خود را دارند.

برخی از پارچه های تریکو موجود در بازار به دلیل نوع موادی که در بافت آن بکار رفته بسیار نرم هستند و برای تولید لباس نوزاد هم استفاده می شود.

این پارچه ها ضد حساسیت هستند و برای افرادی که پوست حساس دارند و همچنین برای پوست کودکان و نوزاد نیز مناسب اند برای استفاده روزانه که سطح پوست در تماس مستقیم با این پارچه قرار می گیرد.

یکی از عمده ترین مصارف پارچه تریکو ضد حساسیت در تولید شورت با کیفیت و لباس های مختلف مردانه است.

 

امروزه فروشگاه های زیادی در زمینه های مختلف اقدام به فروش غیر حضوری و اینترنتی کرده اند.

مجموعه دیبا بافت نگار هم یکی از این کسب کار ها است که که پارچه های خود را به صورت آنلاین به فروش می رساند.

شما در کوتاه ترین زمان ممکن می توانید تمام مدل ها را مشاهده و خریداری کنید.

 

قیمت پارچه تریکو برای شورت

در این قسمت می خواهیم به نکاتی که بر قیمت پارچه تریکو دلالت دارد بپردازیم، جنس پارچه های تریکو مخصوص لباس زیر اولین ملاک برای تعیین قیمت و روی آن اثر می گذارد.

نکته دوم که تاثیر دارد دوام و کیفیت پارچه و ثبات رنگ آن می باشد در کل قیمت گذاری رابطه مستقیم با مواد اولیه بکار رفته در پارچه را دارد.

مرکز فروش دیبا بافت نگار به عنوان یکی از قدیمی ترین فروشندگان اینترنتی با بیش از چند سال سابقه درخشان با پایبند به نکات ارسال تحویل درب منزل و تولیدی و تضمین کیفیت موفق شده تا هم راستا با فروشگاه های معتبر ایران به بزرگترین فروش اینترنتی پارچه ایران می توان استفاده کرد.

به محض ورود به سایت مجموعه با دنیایی از پارچه های تریکو مخصوص شورت با قابلیت ضد حساسیت مواجه خواهید شد.

هر تعداد که شما تولید کنندگان از این پارچه نیاز دارید براحتی یافت می شود، حتی مواقعی که شما هنگام  خرید عمده برای تولیدی خود ، و اگر درجنس تریکو انتخاب شده خود مردد شده اید می توانید درخواست داشته باشید و یک نمونه  دریافت کنید و در صورت رضایت به صورت عمده سفرش خود را ثبت کنید.

به این نکته توجه کنید که پارچه ای را انتخاب کنید که برای دوخت شورت که آبرفت و رنگ دهی نداشته باشد و ماندگاری بالا و ضخامت مناسب و در بافت آن از الیاف مصنوعی به مقدار کم استفاده شده باشد و در مجموعه پارچه ی با کیفیت برای تولیدی های خود را به صورت عمده می توانید از این سایت خریداری کنید و اگر هنوز با توجه به مطالب ذکر شده در قیمت بالا باز هم سوالی وجود دارد می توانید از مشاوران مجموعه راهنمایی بخواهید تمام مشاوران شرکت دیبا بافت نگار بهترین مشاوره را در این زمینه ارائه می دهند فقط کافیست از طریق سایت تماس حاصل فرمایید.

 

 

 

 

 

105

  1. سلام وقت بخیر
    تریکو مخصوص شورت با جنس ضد حساسیت بپردازیم و سپس در مورد بهترین پارچه های شورت زنانه و مردانه پیشنهاداتی داریم.

  2. سلام وخسته نباشید ببخشید این مدل پارچه برای دوخت شورت زنانه اس یا مردانه؟ فرقی هم میکنه؟ ممنون میشم جواب بدید

  3. سلام وقت بخیر
    یک پارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد

  4. سلام وقت بخیر
    یک پارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد که با نازل ترین سمت عرضه می شود

  5. سلام وقت بخیر
    یک پارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد

  6. سلام وقت بخیر
    آقای کرامتی لاهیجان هستم ممنون قبلا خرید داشتم ممنون میشم لیست قیمت بروزتون رو تو ایتا برام بفرستید؟

  7. سلام وقت بخیرپارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد من از سایت شما گرفتم خیلی راضیم

  8. سلام وقت بخیر
    قصد همکاری با مجموعه شما را دارم و اینکه خواستار خرید با تناژ بالا می باشم در رابطه با کیفیت و جنس و ضخامت پارچه مناسب برای دوخت شورت با خاصیت ضد الرژی شما و همینطور رنگبندی های موجود مجموعه شما سوال داشتم اگر امکانش هست برای شما کاتالوگ محصولات خود را به همراه قیمت برای من ایمیل کنید.

  9. سلام وقت بخیر
    قصد خرید پارچه تریکو برای شورت ضد حساسیت با کیفیت از مجموعه شما را دارم ممنون میشم من را راهنمایی کنید در این زمینه و کاتالوگ تمام محصولات خود را ارسال فرمایید و اینکه شما کار های ارسال را برای صادرات به کشور ارمنستان هم خودتون انجام می دهید

  10. سلام وقت بخیر
    یک پارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد با نرخ ارزان و قیمت کارخانه بسیار مناسب است

  11. سلام خسته نباشید من تولیدی شورت زنانه و بچگانه دارم قصد خرید از شرکت شمارو دارم فقط به صورت اینترنتی میتونم خرید کنم پترچه تریکو مخصوص شورت رو؟

  12. سلام وروزبخیرببخشید می خواستم از تیم پشتیبانی تون تهاست تشکر را بکنم بع خاطر راهنمایی صحیح و اینکه اگر ممکن هست بفر مایید که قیمتها نسبت به پارسال چقدر افزایش داشته

  13. سلام وقت بخیر
    همکار گرامی می خواستم بدونم که شما ارسال به تبریز هم دارید؟
    ممنون میشم من را راهنمایی بفرمایید

  14. سلام وقت بخیر یک پارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد

  15. سلام وقت بخیر
    یک پارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد

  16. سلام وقت بخیر
    یک پارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد

  17. سلام وقت بخیر
    پارچه تریکو ضد حساسیت یکی از بهترین گونه های پارچه برای دوخت شورت می باشند، الیاف تریکو دارای انعطاف خوبی می باشد و گاهی اوقات پارچه تریکو دارای قیمت مناسبی برای تولید لباس زیراست.

  18. سلام وقت بخیر
    الیاف تریکو دارای انعطاف خوبی می باشد و گاهی اوقات پارچه تریکو دارای قیمت مناسبی برای تولید لباس زیراست.

  19. سلام وقت بخیر
    لیست قیمت به همراه عکس تمام محصول پارچه تریکو مناسب تهیه شورت رو برایم ارسال کنید

  20. سلام وقت بخیر
    یک پارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد قیمت مناسبی هم دارد

  21. سلام وقت بخیر
    می خواستم اگر امکانش برای شنا مقدوره از تمام پارچه های تریکو مخصوص تهیه شورت تولیدی تون برای من عکس یا کاتالوگ کامل در جیمیل و واتساپ ارسال کنید پس از مشاهده زمانی برای مذاکره هماهنگ کنیم با تشکر

  22. با سلام و عرض خسته نباشید
    می خواستم اگر امکان داره از انواع پارچه های تریکو ضد حساسیت واسم عکس بفرستید و لیست قیمت و کاتالوگ کامل و نحوه ی دسترسی جهت خرید رو هم بفرمایید ممنونم

  23. سلام وقت بخیر
    یک پارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد
    قیمت کارخانه و نرخ روز بسیار مناسب است

  24. سلام عرض ادب پارچه های تریکو رو من از شما خریداری کردم برای تولیدی تیشرت و لباس منزل خیلی نرم و سبک هستند

  25. سلام روزتون بخیر
    ایا به شهر های لبه مرزکشورهم ارسال دارید ؟؟
    هزینه ارسال چقدر است ؟؟
    ممنونم

  26. سلام وقت بخیر
    یک پارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد و با قیمت مناسبی هم با نرخ درب کارخانه از سایت شما خریداری کردم خیلی راضیم

  27. سلام وقت بخیر
    یک پارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد

  28. سلام وقت بخیر
    یک پارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد

  29. سلام وقت بخیر
    یک پارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد خیلی خوش حالم که با سایت شما آشنا شدم

  30. سلام عرض ادب پارچه تریکو شورت خیلی کاربردی است و برای دوخت تاب شلوارک و شورت و…. این ها مورد استفاده است

  31. سلام وقت بخیر
    همکار گرامی می خواستم بدونم که شما ارسال به شاهسوار هم دارید؟
    ممنون میشم من را راهنمایی بفرمایید

  32. تریکو مناسب ترین پارچه برای تولید شورت ضد حساسیت می باشد که قیمت مناسبی هم دارد، شورت اصلی ترین لباس برای تمامی افراد است بخاطر اهمیتی که دارد در تمامی فصل های سال مورد استفاده قرار می گیرد،

  33. سلام وخسته نباشید ببخشید این مدل پارچه برای دوخت شورت زنانه اس یا مردانه؟ فرقی هم میکنه؟ ممنون میشم جواب بدید

  34. وقت بخیر
    تریکو مخصوص شورت با جنس ضد حساسیت بپردازیم و سپس در مورد بهترین پارچه های شورت زنانه و مردانه پیشنهاداتی داریم.

  35. سلام وخسته نباشید ببخشید این مدل پارچه برای دوخت شورت زنانه اس یا مردانه؟ فرقی هم میکنه؟ ممنون میشم جواب بدید

  36. سلام وقت بخیر
    آقای کرامتی لاهیجان هستم ممنون قبلا خرید داشتم ممنون میشم لیست قیمت بروزتون رو تو ایتا برام بفرستید؟

  37. توجه کنید که پارچه ای را انتخاب کنید که برای دوخت شورت که آبرفت و رنگ دهی نداشته باشد و ماندگاری بالا و ضخامت مناسب و در بافت آن از الیاف مصنوعی به مقدار کم استفاده شده باشد

  38. سلام وادب
    تمام مشاوران شرکت دیبا بافت نگار بهترین مشاوره را در این زمینه ارائه می دهند

  39. دیبا بافت نگار بهترین مشاوره را در این زمینه ارائه می دهند فقط کافیست از طریق سایت تماس حاصل فرمایید.

  40. در دوخت بیشتر شورت های ضد حساسیت از پارچه تریکو با بافت نخی استفاده می شود البته باید گفت که در بافت تریکو مقدار کمی الیاف مصنوعی هم بکار می رود،

  41. سلام وقت بخیر
    یک پارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد

  42. این مجموعه بزرگ شامل کارگاه های تولید روبالشتی ،پارچه تریکو ، بالشت، کوسن و حوله دستباف خراسان همچنین عرضه مستقیم پتو از درب کارخانه می باشد.

  43. وقت بخیر
    تریکو مخصوص شورت با جنس ضد حساسیت بپردازیم و سپس در مورد بهترین پارچه های شورت زنانه و مردانه پیشنهاداتی داریم

  44. وقت بخیر
    یک پارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد که با نازل ترین سمت عرضه می شود

  45. در حال حاضر انواع مختلفی از پارچه تریکو در بازار عرضه می شود، که در مورد یکی از پر فروش نوع این پارچه در زمینه تولید شورت می پردازیم.

  46. سلام وخسته نباشید ببخشید این مدل پارچه برای دوخت شورت زنانه اس یا مردانه؟ فرقی هم میکنه؟ ممنون میشم جواب بدید

    پاسخ

  47. تمام مشاوران شرکت دیبا بافت نگار بهترین مشاوره را در این زمینه ارائه می دهند فقط کافیست از طریق سایت تماس حاصل فرمایید.

  48. سلام وقت بخیر
    قصد خرید پارچه تریکو برای شورت ضد حساسیت با کیفیت از مجموعه شما را دارم ممنون میشم من را راهنمایی کنید در این زمینه و کاتالوگ تمام محصولات خود را ارسال فرمایید و اینکه شما کار های ارسال را برای صادرات به کشور ارمنستان هم خودتون انجام می دهید

  49. سلام وقت بخیر
    قصد خرید پارچه تریکو برای شورت ضد حساسیت با کیفیت از مجموعه شما را دارم ممنون میشم من را راهنمایی کنید در این زمینه و کاتالوگ تمام محصولات خود را ارسال فرمایید و اینکه شما کار های ارسال را برای صادرات به کشور ارمنستان هم خودتون انجام می دهید

  50. وقتی اسم پارچه تریکو می آید تصور اکثر مردم بر این است که این محصولات دارای طراحی ساده می باشند، در واقعیت برای دوخت یک شورت با کیفیت باید از یک بافته مناسب و با کیفیت استفاده کرد

  51. وقتی اسم پارچه تریکو می آید تصور اکثر مردم بر این است که این محصولات دارای طراحی ساده می باشند، در واقعیت برای دوخت یک شورت با کیفیت باید از یک بافته مناسب و با کیفیت استفاده کرد

  52. پارچه تریکو بیشتر از نخ تولید شده است و بنابراین خالص است برای دوخت کت شلوار از آن استفاده میشه

  53. سلام وقتتون بخیر
    شما یکی از بهترین تولید کنندگان پارچه تریکو هستید من بسیار از شما خرید کردم و خیلی راضی بودم ممنون از سایت خوبتون.

  54. سلام وقت بهخیر
    پارچه تریکو بیشتر از نخ تولید شده است و بنابراین خالص است برای دوخت کت شلوار از آن استفاده میشه

  55. سلام عرض ادب پارچه های تریکو شورت رو من برای دوخت تاپ و شورت استفاده کردم خیلی خنک هستند

  56. سلام وقت بخیر
    آرزوی موفقیت برای شما دارم و خواستم تشکر کنم از شما بابت محصولات عالی که عرضه می کنید آرزوی موفقیت برای شما دارم و خواستم تشکر کنم از شما بابت محصولات عالی که عرضه می کنید.

  57. سلام وقت بخیر ابتدای هر تجارتی ممکنه چندان سودده نباشه اما تداوم و استمرار میتونه بازدهی و نتیجه خوبی به همراه بیاره
    پارچه تریکو بیشتر از نخ تولید شده است و بنابراین خالص است برای دوخت کت شلوار از آن استفاده میشه

  58. سلام و عرض ادب

    بسیار خوب و عالی مطالب بیان شده است و به راحتی قابل درک است و زبان توضیحات ساده است و تخصصی و پیچیده ش نکرده است

  59. سلام خدا قوت ببخشید من برای تولیدی شورت و لباس زیر از این پارچه تریکو تاقه ایی بالا میخام چطور باید خرید کنم

  60. تریکو مناسب ترین پارچه برای تولید شورت ضد حساسیت می باشد که قیمت مناسبی هم دارد، شورت اصلی ترین لباس برای تمامی افراد است

  61. سلام وقت بخیر
    یک پارچه شورت مخصوص خوب از جنس تریکو باید خنک، انعطاف پذیر، ضد حساسیت باشد که با نازل ترین سمت عرضه می شود

  62. سلام وقت بخیر
    برای افراد مسن
    که بدنشون حساس هست چه پارچه ای رو پیشنهاد می کنید برای شلوار راحتی

  63. سلام وقتتون گران بها من از خریدم راضی ام وبه همه دوستان مجموعه شما رو پیشنهاد میدن باتشکر

  64. برای اینکه پارچه های شرکت حساسیت باشند باید در صد پنبه آنها بیشتر باشد آیا این پارچه ها بعد از استفاده مکرر و شستشوی مکرر شل نمی شوند؟

  65. سلام وقت بخیر
    صنعت به کمک روشهای سنتی تولید پارچه می آید تا ایرادات و ضعفهای آنرا برطرف کند پارچه تریکو دارای قیمت مناسب و مقرون به صرفه ای می باشد

  66. سلام وقتتون بخیر
    من یکی از مشتریان دائمی شما هستم که همیشه از شما خرید کردم و خیلی راضی بودم ممنون از سایت خوبتون.

  67. باسلام خسته نباشید پارچه تریکوتون خیلی عالی بودمخصوصاواسه شورت های زنانه ممنون ازسایتتون

  68. سلام خسته نباشید میشه ازاین پارچه های تریکوضدحساست که توساست هست واسه من ارسال کنیدتشکرازسایت خوبتون

  69. باسلام خسته نباشید میشه طرح ورنگهای دیگه هم واسم ارسال کنیدخیلی قیمتهاتون خوبه مشتری پسندبودممنون ازشما

  70. باسلام خسته نباشید ممنون ازسایت شماخیلی پارچه های تریکتون خوبن بخصوص واسه ماهاکه پوستی حساس داریم تشکر

  71. باسلام خسته نباشید میتونم واسه فروشگاه ازسایت شماخریدکنم بخاطررنگهای زیباشون قیمتهاروهم توایتابرام بفرستید

  72. سلام وقت بخیر
    قصد خرید پارچه تریکو برای شورت ضد حساسیت با کیفیت از مجموعه شما را دارم ممنون میشم تمامی مدل هارو برایم در ایتا با قیمت بفرستید

  73. سلام عرض ادب پارچه های تریکو به دلیل بافت خود دارای حالت کشسانی می باشد و کاربرد فراوانی دارد که در صنعت لباس مورد استفاده قرار می گیرد مانند شورت وتاپ

  74. پارچه های پلی استر را با قیمتی استثنایی و کیفیت عالی میتوانید از سایت زیر خریداری کنید
    این نوع پارچه جنس نرم و خوبی داره و خنکه در فصل گرما استفاده میشه .ودارای انواع طرح و رنگ می باشند

  75. وقتی اسم پارچه تریکو می آید تصور اکثر مردم بر این است که این محصولات دارای طراحی ساده می باشند، در واقعیت برای دوخت یک شورت با کیفیت باید از یک بافته مناسب و با کیفیت استفاده کرد.

  76. به این نکته توجه کنید که پارچه ای را انتخاب کنید که برای دوخت شورت که آبرفت و رنگ دهی نداشته باشد و ماندگاری بالا و ضخامت مناسب و در بافت آن از الیاف مصنوعی به مقدار کم استفاده شده باشد

  77. مرکز فروش دیبا بافت نگار به عنوان یکی از قدیمی ترین فروشندگان اینترنتی با بیش از چند سال سابقه درخشان با پایبند به نکات ارسال تحویل درب منزل و تولیدی و تضمین کیفیت موفق شده تا هم راستا با فروشگاه های معتبر ایران به بزرگترین فروش اینترنتی پارچه ایران می توان استفاده کرد.

  78. سلام وقت بخیر
    می خواستم در زمینه صادرات با شما همکاری داشته باشیم؟
    ارسال به کشور استونی هم دارید ؟
    ممنون میشم در زمینه جنس و الیاف آن هم توضیح بدهید

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما