مجموعه دیبافت شما را به خرید بهترین محصولات پارچه تریکو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فروشگاه انواع پارچه کرپ تیپ لاکرا

آنچه در این مقاله می خوانید...

خصوصیات پارچه های تیپ لاکراعمده فروشی پارچه استرج تیپ لاکرا

فروشگاه انواع پارچه کرپ تیپ لاکرا را با کمی تحقیق و پرس و جو می توانید پیدا کنید. این روزها بازار خرید و فروش پارچه تیپ لاکرا بسیار داغ می باشد و متقاضیان زیادی دارد. بسیاری از فروشگاه های پارچه انواع این محصول را به صورت عمده از تولیدی ها خریداری می کنند و آن را به شکل جزیی و یا کلی به مشتریان ارائه می کنند. پارچه لاکرا در دوخت انواع لباس های ورزشی مورد استفاده قرار می گیرد.

فروشگاه انواع پارچه کرپ تیپ لاکرا

خصوصیات پارچه های تیپ لاکرا

خصوصیات پارچه های تیپ لاکرا آیا می‌دانید پارچه تریکو های تیپ لاکرا دارای چه خصوصیاتی بوده و چه کاربردی دارد؟ این پارچه از الیاف گیاهی و طبیعی در تهیه آن استفاده شده و پارچه ای نیمه براق و بسیار زیبا و شیک می باشد. دارای بافتی محکم و بادوام بوده و با شستشو تغییری در بافت و رنگ آن حاصل نمی شود.

این پارچه قابلیت کشسانی بالایی داشته و از مقاومت خوبی برخوردار می باشد. تولیدی های پوشاک با استفاده از این پارچه انواع لباس های زنانه و ورزشی را با بهره وری از طراحان و خیاطان با تجربه تولید و عرضه می کنند. این پارچه به علت دارا بودن بافت و جنس خوب، هوا به راحتی از منافذ آن عبور کرده و گزینه مناسبی برای فصل تابستان است همچنین بسیار سبک و راحت می باشد. این پارچه قابلیت شستشو با آب گرم و سرد دارد و هیچ گونه تغییری در کیفیت آن حاصل نمی‌شود.

عمده فروشی پارچه استرج تیپ لاکرا

عمده فروشی پارچه استرج تیپ لاکرا عمده فروشی پارچه استرج تیپ لاکرا از فروش بالایی دارد، چرا که این پارچه به دلیل کاربرد فراوان دارای متقاضیان زیادی بوده و بسیاری از آنها به صورت عمده این پارچه را خریداری می کنند. در خرید و فروش عمده همان طور که می دانید فروشنده حجم بیشتری از محصولات خود را در مدت زمان کوتاهی به فروش می رساند و سود خوبی می برد. در این شرکت نیز انواع پارچه تیپ لاکرا با کیفیتی مرغوب و قیمت ی مناسب به مشتریان عرضه می گردد. برای اطلاع از نحوه سفارش و قیمت محصول با کارشناسان واحد فروش در تماس باشید.

پارچه استرج لاکرا در کارخانه های تولید کننده در کشور با استفاده از بهترین و با کیفیت ترین الیاف تولید می شود و تهیه آن به وسیله دستگاه های مجهز و پیشرفته انجام می گردد همچنین در تمامی مراحل تولید استاندارد های لازم رعایت می شود تا پارچه ای با کارایی مطلوب به دست خریدار برسد. اهداف این تولیدی ها به دست آوردن رضایت مشتری و کاهش هزینه‌های تولید برای فروش بیشتر محصول می باشد.

غلام حسین خسروانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه دیبافت شما را به خرید بهترین محصولات پارچه تریکو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید